24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Klik & Bel Direct

Nieuw 2019 Tarieven MMA Loodgieter AmsterdamIedereen ontvangt een unieke garantie van 3 maanden op geleverde werkzaamheden van MMA Loodgieter Amstelveen

Onze tarieven loodgieter Amsterdam. Door de grote concurrentie en malafide organisaties in ons vakgebied hebben wij in november 2019 het besluit genomen om onze klanten de keuze aan te bieden met onze voordelige vaste tarieven of ons All-in Service Abonnement. Ons Abonnement is de meest voordelige in Nederland en is dé verzekering voor verstoppingen.

“Wij hebben nu ook een All-in Service Abonnement voor slechts € 8,40 per maand. Geen grote eenmalige kosten, hiermee willen wij het signaal afgeven dat wij ons vak echt verstaan en achter onze werkzaamheden staan.”

MMA Ontstoppingsdienst werkt met marktconforme voordelige tarieven. Wij rekenen geen voorrijkosten.
Wij voeren onze opdrachten uit voornamelijk in Randstad.

  • Start tarief inclusief half uur arbeidsloon en inzet ontstoppingsapparatuur € 87.50
    meeste ontstopping-klussen zijn binnen een half uur (30 minuten) opgelost.
  • Wij hebben geen voorrijkosten in de Randstad.
  • Na het start tarief rekenen we slechts € 24,- per kwartier inclusief inzet ontstoppingsapparatuur.
  • Service Abonnement € 8.40 per maand. (Dus geen voorrrijkosten, geen arbeidsloon, geen machineprijzen en inclusief service)
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.

De Ontstopping Specialist van AmsterdamLoodgieter met Spoed, bel MMA Loodgieter Amsterdam

 

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? GEEN voorrijkosten in de randstad en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Nu dus ook zonder directe grote kosten met ons MMA Service Abonnement, de keuze is aan u. Bel dan nu 085-188 199.

Wij zijn ook actief in de stadsdelen Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Oost, Amsterdam Centrum en Amsterdam West.