24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Klik & Bel Direct

Tarieven MMA Loodgieter Amsterdam

Sinds april 2019 hebben wij ons volledig gespecialiseerd op alle soorten verstoppingen. Wij worden door particulieren, bedrijven, gemeente en regelmatig door collega Loodgieter Amsterdam 3 maanden garantieloodgieters ingeschakeld om verstoppingen te verhelpen die zij niet kunnen verhelpen.

Wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week met de beste ontstoppingsdienst in de regio klaar voor iedere verstopping. Altijd garantie en wij nemen op locatie altijd onze tarieven mondeling nogmaals met u door! Wel zo eerlijk en transparant.

MMA Loodgieters werkt met marktconforme voordelige tarieven. De voorrijkosten liggen zelfs lager dan de meeste aanbieders in de regio Noord-Holland.. Wilt u direct een prijsopgave ontvangen? Vul dan uw gegevens in of klik op Klik & Bel. Hieronder vindt u onze tarieven.

  • Uur tarief loodgieterswerk € 72,50 ex. BTW
  • Rioolreinigsfrees € 15,00 per meter ex. BTW
  • Hogedrukmachine bij gebruik € 39,- per kwartier ex. BTW
  • Slechts € 39,- ex BTW voorrijkosten

Ons werkgebied is heel Amsterdam en alles binnen een half uur rijden vanaf Amsterdam. Zo kunnen wij ons vasthouden aan ons streven om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Helaas komt het af en toe voor dat dit niet lukt.

De Ontstopping Specialist van AmsterdamLoodgieter met Spoed, bel MMA Loodgieter Amsterdam

 

Wij zijn ook actief in de stadsdelen Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Oost, Amsterdam Centrum en Amsterdam West.