24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Klik & Bel Direct

Over Ons loodgietersbedrijf Amsterdam

Over ons loodgietersbedrijf AmsterdamLoodgieter Amsterdam 3 maanden garantie

MMA loodgieter Amsterdam is onderdeel van de MMA groep en is lokaal loodgietersbedrijf in Amsterdam. In 2019 is er een samenwerking tot stand gekomen in de vorm van een franchise concept.

Hoe is de samenwerking? Samenwerken gaat verder dan alleen de naam en het logo faciliteren. Vanuit het gedachtegoed van MMA, waar de klant centraal staat, moet iedere samenwerking aan voldoen.

Bent u al overtuigd? Bel dan direct met 085-0188 199 en u wordt rechtstreeks doorverbonden aan de dienstdoende loodgieter. Snelheid en service zijn belangrijke speerpunten in onze dienstverlening.

Dit ging er voor start vooraf

Een traject van maanden inwerken en bijscholen is aan de samenwerking vooraf gegaan. De kennis van alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden hebben de loodgieters in Amsterdam al opgedaan. Het inwerken en de kennisoverdracht, zitten in de communicatie en de manier van handelen bij calamiteiten. Alle werkzaamheden worden duurzaam verricht. De klant is op de hoogte wat er zelf kan worden gedaan aan intern onderhoud van het leidingwerk.

Deze kernpunten zijn belangrijk en worden gewaardeerd. Met een loodgieter van MMA , haalt u dus niet zomaar iemand in huis. U haalt een duurzame oplossing in huis.

Wat kunt u van ons loodgietersbedrijf verwachten?

Voordat onze loodgieters bij u op locatie komen, hebben zij uiteraard al een goede werkinstructie mee. Eenmaal op locatie kunnen zij direct aan de slag. Een MMA loodgieter kan op locatie altijd de beste keuze maken voor de betreffende in te zetten gereedschappen. Alle loodgieters zijn uitgebreid opgeleid en moeten de meeste duurzame oplossing leveren. Dit is voor onze beoordelingen, garantie en klanttevredenheid essentieel. Wilt u meer weten over onze tarieven? Hier kunt u onze tarieven vinden.

MMA een echt allround loodgietersbedrijf Amsterdam

MMA loodgieters zijn in staat bij alle werkzaamheden zelf op te lossen. Zij zijn de best uitgeruste loodgieters in de regio van Amsterdam. Wij kiezen hiervoor, omdat wij geregeld ook door concullega’s worden ingehuurd.

Onze Loodgieters kunnen:

Mobiele spuitkopinstallatie

Mobiele spuitkopinstallatie

  • Iedere cv ketel plaatsen
  • Storingen in cv ketels oplossen
  • CV ketels repareren
  • Nieuw sanitair plaatsen
  • Iedere verstopping verhelpen
  • Alle rioolproblemen oplossen
  • Radiatoren verplaatsen
  • Nieuwe leidingen installeren

 

Op alle werkzaamheden ontvangen onze klanten altijd garantie. Als professioneel loodgietersbedrijf staan wij achter onze werkzaamheden en hebben klanten recht hebben op garantie.

Het werkgebied is Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Oost, Amsterdam Centrum en Amsterdam West.