24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Klik & Bel Direct

Loodgieter Amsterdam West

Loodgieter Amsterdam WestLoodgieter Amsterdam 3 maanden garantie

Onze ervaren loodgieters zijn altijd werkzaam in 1 van de stadsdelen van Amsterdam. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd snel bedienen. Neem contact op voor het maken van een afspraak op 085-0188 199.

Werkzaamheden Loodgieter Amsterdam West

Onze loodgieters zijn zeer vakkundig en goed geschoold. Intern volgt iedere loodgieter een MMA cursus. Op deze manier weten wij dat iedere loodgieter dezelfde kwaliteit levert. Door deze kwaliteit geven wij op al onze werkzaamheden de unieke MMA garantie. Voor de garantievoorwaarden kunt u op onze website kijken.

De meest voorkomende werkzaamheden zijn het verhelpen van rioolproblemen, wc verstoppingen, afvoerverstopping, het plaatsen van sanitair en radiatoren en het verhelpen van storingen in cv installaties. Heeft u een nieuwe cv ketel of een hr++ ketel en wilt u deze door een professioneel loodgietersbedrijf laten plaatsen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op.

Werkgebied in Amsterdam West

Ons loodgietersbedrijf bedrijft veel activiteiten in het stadsdeel West. De wijken waarin wij veel werken zijn:

 • Spaarndammerbuurt
 • Staatsliedenbuurt
 • Frederik Hendrikbuurt
 • Kinkerbuurt
 • Overtoom
 • Admiralenbuurt
 • Hoofdweg
 • Mercatorplein
 • Landlust
 • Bos en Lommer
 • Sloterdijk

Loodgieter Amsterdam West biedt 3 maanden garantieWij bedienen ook klanten buiten deze buurten. Ons werkgebied Amsterdam is een groot werkgebied. Daarom hebben wij vanuit onze vestiging in Amsterdam meerdere lokaal gevestigde loodgieters. Wanneer er aanspraak gemaakt moet worden op onze garantieregeling is het fijn om met een lokaal loodgietersbedrijf te maken te hebben. Omdat wij de hoogste kwaliteit leveren die mogelijk is, wordt er vrijwel nooit een beroep gedaan op onze garantie.

Hebben wij ook een spoedservice voor Amsterdam West?

Wij hebben net als vele concullega’s een spoedservice. Onze vakkundige loodgieters werken in wisseldiensten waardoor wij een uitgebreide service kunnen bieden. Ons loodgietersbedrijf is 365 dagen per jaar 24 uur per dag bereikbaar. Wij zijn ingericht om dag en nacht klaar te staan voor urgente kwesties.

Wanneer u contact opneemt met onze spoedservice streven wij ernaar om binnen 30 minuten op locatie te zijn. Wij komen dus ook midden in de nacht op locatie. Onze spoedservice kunt u inzetten voor een wc verstopping, een verstopping in uw afvoer, een verstopt riool en uiteraard wanneer u geen warm water meer heeft. Wellicht vind u het een drempel om na kantoortijden te bellen. Dit hoeft u echter niet zo te voelen. Bel ons direct en hulp is onderweg. Bel met 085-0188 199.