24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Klik & Bel Direct

Loodgieter Amsterdam Noord

Loodgieter Amsterdam NoordLoodgieter Amsterdam 3 maanden garantie

Onze loodgieters zijn altijd werkzaam en aanwezig in Amsterdam en geregeld in Amsterdam Noord. We bedienen veel particulieren en bedrijven op het gebied van spoedklussen. Wilt u direct een loodgieter bij u op locatie bel dan direct met 085-0188 199.

Vakkundige loodgieter in Amsterdam Noord

Wij helpen dagelijks met het ontstoppen van afvoeren, verstopte wc’s, rioolproblemen en cv problemen. Wanneer u een loodgieter wilt hebben die u helpt bij het plaatsen van sanitair kunt u ons ook inschakelen. Onze loodgieters kunnen u helpen bij het verplaatsen van een radiator of het aansluiten van sanitair.

Heeft u een storing in uw cv ketel? Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van storingen en het repareren van cv ketels. Heeft u op eigen initiatief een nieuwe cv ketel gekocht en wilt u een vakkundige loodgieter die uw nieuwe cv ketel op komt hangen? Heeft u een nieuwe badkamer en wilt u dat wij uw sanitair aansluiten? Bel ons gerust op of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.

Op al onze werkzaamheden ontvangt u garantie. Bij iedere ontstopping ontvangt u de unieke MMA garantie. Wij raden u altijd aan een loodgieter in de arm te nemen die garantie geeft op een ontstopping. Ons advies is zo, omdat wij geregeld als 2e loodgieter worden gebeld om nogmaals de leiding te ontstoppen wanneer de verstopping binnen enkele weken weer terugkeert.

Wij werken geregeld in Tuindorp, Holysloot, Ransdorp, Zunderdorp, Durgerdam, Schellingwoude, Landelijk Noord, Nieuwendam, Buikslotermeer, Buiksloot, Oostzanerwerf, Kadoelen en Oostzaan. Onze loodgieters zijn altijd in de omgeving van Amsterdam Noord aan het werk. Hierdoor kunnen wij altijd snel schakelen en u snel helpen bij uw problemen of loodgieters klussen.

Onze spoedservice loodgieter Amsterdam Noord

Heeft last van een lekkage, verstopping of stank in huis? Bij MMA Loodgieter Amsterdam bent u aan het juiste adres. Alle loodgieters zijn intern opgeleid en hebben de benodigde kennis in huis. Wij bieden een hoge service en kwaliteit. Wanneer u met onze spoedservice belt proberen wij binnen 30 minuten ter plaatse te zijn.

Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. Onze loodgieters werken in wisseldiensten waardoor wij dag en nacht service bieden. Al onze loodgieters werken volgens dezelfde kwaliteit waardoor wij onze unieke MMA garantie kunnen bieden. Heeft u een spoedklus en kan deze niet wachten? Bel nu direct op 085-0188 199.

Tips en adviezen

Op onze website geven wij verschillende tips en adviezen. Deze kunt u hier vinden. Ook kunt hier een inkijk krijgen hoe onze werkzaamheden worden uitgevoerd en wat voor soort klussen wij ondernemen.