24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Klik & Bel Direct

Loodgieter Amsterdam centrum

Loodgieter Amsterdam centrum

In het centrumgebied zijn wij zeer actief en bekend. We hebben in onze nieuwsberichten ook een video waarin wij een ontstoppingsklus in de PC Hooftstraat Loodgieter Amsterdam 3 maanden garantiehebben gedaan.

Onze loodgieters zijn altijd in de omgeving van Amsterdam centrum

Heeft u problemen met uw cv ketel of installatie, een rioolprobleem, een verstopping in uw wc of een verstopping in uw afvoer? Daarvoor kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Daarover hieronder meer. Wij kunnen u bij iedere klus helpen omtrent het loodgietersvak. Heeft u per ongeluk door een leiding geboord of moet er een radiator worden verplaatst? Wanneer u met ons loodgietersbedrijf belt komen wij op een voor zo gunstig mogelijk moment langs.

Wilt u dat wij uw nieuwe cv ketel komen plaatsen? Dat is uiteraard mogelijk. Maak een afspraak en wij komen op een voor u gunstig moment op locatie. Heeft  een storing in uw cv ketel? Wij kunnen veel storingen oplossen of reparaties uitvoeren. Het is daardoor vaak niet nodig om een nieuwe cv ketel te kopen.

Heeft u last van stank in huis? Op onze website vind u meerdere tips en adviezen wat u zelf kunt ondernemen om de stank tegen te gaan of te verhelpen. Heeft u een minder urgente vraag, u kunt ons contactformulier invullen. Wij verzorgen zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie.

Loodgieter Amsterdam centrum garantie

Op al onze werkzaamheden geven wij altijd garantie. Wanneer u een verstopping laat verhelpen, adviseren wij onze klanten altijd een loodgietersbedrijf uit te zoeken welke achter hun werkzaamheden staat. Dit is dus uit te drukken door middel van garantie. Deze garantievoorwaarden kunt u transparant op onze website vinden.

Ons werkgebied is de binnenstad van Amsterdam, de gehele grachtengordel, de Jordaan, Plantage, Westelijke Eilanden en de Oostelijke Eilanden.

Loodgieter Amsterdam centrum spoedservice

Onze spoedservice is 7 dagen per week 24 uur per dag beschikbaar voor iedereen in het centrumgebied van Amsterdam. Wij zijn na een melding altijd snel ter plaatse. Bij hoge urgentie komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u snel en vakkundig helpen. Op al onze werkzaamheden rust garantie.

Heeft u een wc verstopping of een rioolprobleem of een verstopte afvoer? Onze professionele loodgieters zijn de best uitgeruste loodgieters in heel Amsterdam. Wij hebben altijd een voorraad materialen bij ons, hierdoor kunnen wij iedereen altijd direct helpen. Bel ons gerust ook buiten kantooruren op. U kunt ons bereiken op 085-0188 199.