Hierbij weer een wekelijkse blog van de beste loodgieter in Amsterdam. Wij zijn nu enkele weken voor ons zelf bezig en de samenwerking met MMA Loodgieter loopt perfect. WIj krijgen genoeg werk vanuit ons netwerk, de website en de groep. Geen spijt van het besluit om een eigen bedrijf te beginnen.

De website is echt ons paradepaardje en we vallen dan ook op. We zijn al gebeld door wat concullega’s. Dan weet je dat op het goede spoor zit. Wij investeren enorm veel in ons bedrijf en onze kennis. Uiteindelijk kun je je hiermee onderscheiden en wij zijn hier voor de long run.

Amsterdam is een prachtige omgeving om in te werken en de horeca weet ons goed te vinden. Wij zijn deze week in 2 restaurants geweest waar een andere partij al is geweest. De verstopping kwam helaas al snel weer terug. Omdat wij verschillende gereedschappen hebben om een verstopping goed te verhelpen is onze oplossing altijd de juiste. Verder hebben wij het leidingwerk voor een aannemer verzorgt in de nieuw te bouwen appartementen aan het IJ in Amsterdam. We hebben nog 2 wc vertoppingen verholpen en 3 verstopte keukenafvoeren. Wij hebben naar onze ontstoppingswerkzaamheden nog 1 remeha cv ketel geplaatst. De klant had deze al los gekocht en verzocht of wij deze wilde ophangen. Er belde ook een meneer in of wij met spoed nog een verwarmingselement konder ontkoppelen en een designelement wilde plaatsen. Hier draaien wij onze handen niet voor om. Allemaal tevreden klanten geworden.

Al met al een productieve week waar we een bevrediging gevoel aan over hebben gehouden.